ела с нас! време е да оправим Пловдив
Събуждаме гражданската енергия

Събуждаме гражданската енергия

Ние сме гражданско сдружение от експерти в различни области, които провокират диалог за отделните сфери от ежедневието на града.

За по-хубав и удобен град

За по-хубав и удобен град

Провеждаме различни акции и инициативи, с които подобряваме градската среда и начина на живот на Пловдивчани.

Ела и ти с нас! Хайде заедно!

Ела и ти с нас! Хайде заедно!

Имаме нужда от още съмишленици, с които заедно да направим прекрасни неща за града ни.


– Предстоящи събития




BraVo Пловдив

гражданското сдружение на пловдивчани

BraVo, Пловдив! обединява будни граждани с различни професии – юристи, инженери, лекари, предприемачи, мениджъри, журналисти. Всички ние сме загрижени за бъдещето на Пловдив. Ние сме отговорни и амбициозни, изградили сме сериозни професионални биографии. Сега искаме да помогнем на града!

Вярваме, че с активните усилия на гражданското общество могат да бъдат решени много проблеми. Всеки от нас е убеден, че ГРАЖДАНСКО УЧАСТИЕ е основно условие за съществуването на всяко истинско демократично общество.

Вярваме, че дори към най-големите мечти се тръгва с малки крачки!

Организираме и се включваме в различни инициативи, свързани с подобряване качеството на живот в града. Ела и ти с нас! Хайде заедно!


  • Не е достатъчно да се надяваме на промяна, а трябва да работим за нея.

    Светослав Енчев

  • В „Браво, Пловдив“ сме онези романтици, които защитават интересите на всички пловдивчани в града. Ние не сме обиграни политици, които ще стоят и търсят облаги за себе  си. Идеята ни е да продължим, както досега. Никой от екипа не си е пощадил времето, енергията и средствата да прави каквото и да е, ще продължим в този дух. Имаме желанието, амбицията и волята да изпълним нашите цели, които са единствено в полза на пловдивчани, а не за наша лична облага.

    Яна Димитрова

  • Започнахме „Браво, Пловдив”, защото винаги съм си мислила, че във всеки от нас има по нещо добро. Трябва ти понякога само един съмишленик, за да тръгнете заедно и да променяте света – ти да повярваш в неговите идеи, или той в твоите.  Двама вървят по-лесно, трима още по, четирима и т.н. „Браво, Пловдив” тръгна като на шега с малко хора и плахо в инициативите.

    Яна Димитрова

  • „Предложихме да бъдем партньори на общинските власти, но не срещнахме разбиране. Гледаха на нас с известна насмешка. Решихме, че е време гражданите да вземат реално участие в управлението на този град и да го направят чрез нас. Ние сме страхотен екип. Обединили сме сили, енергия, търпение, работливост. Няма да ви обещаваме нереални неща и, че проблемите на Пловдив ще бъдат решени с вълшебна пръчка. Не, не могат! Който ви обещава това ви лъже. Но можем да дадем обещание , че ще дадем всичко от себе си , ще вложим страшно много ум, дух и енергия и заедно с вас ще се опитаме да разрешим максимум градски проблеми, за да може Пловдив да стане един по- добър град за живеене. Време е да кажем сбогом на апатията.“

    Савина Петкова

  • Бъдете промяната, която искате да видите в света.

    Махатма Ганди

  • Винаги изглежда невъзможно, докато не стане.

    Нелсън Мандела


Нашите акции и инициативи

Мисия Лаута 4

Повече от 100 доброволци на BraVo, Пловдив се включиха в традиционното почистване от…

Мисия Лаута 3

Целта на инициативата е да бъде запазен един от най-големите пловдивски паркове. Служители…